PROGRAMI

Kućni program

Želiš zdravo i fit telo, ali jednostavno nemaš vremena ili volje da svakodnevno odlaziš u teretanu? Ostvari svoje ciljeve iz udobnosti svog doma uz kućni program treninga!
KOME JE NAMENJEN

DIZAJNIRAN DA SE UKLOPI

Kućni program je kreiran sa ljubavlju prema zdravom načinu života i posebno je osmišljen za sve žene koje žele da se osećaju snažno, zdravo i samouvereno, bez obzira na svoj nivo fitnesa.

Sa ovim programom, možeš zaboraviti na stresne vožnje do teretane ili gužve sa čekanjem na sprave – sada je sve što ti je potrebno udobnost tvog doma i malo slobodnog prostora.

Prilagođen TVOM Rasporedu
Dizajniran sa ciljem da se uklopi u tvoj svakodnevni život. Bez obzira da li si jutarnja ptica ili noćna sova, trening video snimci su dostupni u svakom trenutku, tako da možeš trenirati kad god ti odgovara.
Raznolikost Treninga

Zaboravi na dosadne rutine koje brzo postaju monotone. Kućni program donosi širok spektar treninga.

ŠTA DOBIJAŠ

KLJUČEVI TRANSFORMACIJE

Preuzmi ključeve za transformaciju svog tela i života sa intenzivnim programom kućnih treninga na 8 nedelja.
Četiri Treninga Nedeljno
Pripremi se da se posvetiš svom telu četiri puta nedeljno. Sa detaljno izrađenim planom, svaki dan treninga je pažljivo osmišljen kako bi postigla maksimalne rezultate.
Detaljno ObjaŠnjene Vežbe
Svaka vežba u programu je na video snimku sa detaljnim objašnjenjem. Bez obzira na tvoja iskustva, vodiću te kroz svaki pokret, objašnjavajući pravilnu tehniku, disanje, kao i koliko serija i ponavljanja je optimalno za najbolje rezultate.
Višezglobne i Izolacijske Vežbe
Program obuhvata sve osnovne višezglobne vežbe koje su ključne za izgradnju mišićne mase i definicije. Ali ne samo to, tu su i izolacijske vežbe koje ciljaju specifične mišićne grupe, kako bi postigla balansiranu i harmoničnu formu tela.
Lekcije O Pravilnoj Ishrani
Lekcije gde ćeš naučiti sve o pravilnoj ishrani, koliko kalorija, proteina, masti i ugljenih hidrata da unosiš i koje namirnice da jedeš bilo da želiš da smršaš ili da dobiješ na mišićnoj masi.
ODGOVORI

ČESTA PITANJA

Ispod se nalaze odgovori na najčešća pitanja u vezi sa programom.
Pristup platformi dobijaš odmah nakon evidentirane uplate. Program kreće TAD I TAD – i tada će sav materijal biti dostupan na platformi za trening.
Program traje XY nedelja. Pristup ti ostaje XY vremena nakon završenog programa.
Naravno. Postoji mogućnost kartičnog plaćanja, bez obzira na to gde se nalaziš. A sve što ti je nakon uplaćenog programa potrebno je pristup internetu.

.

.

Vladimir Jovanovic Vladica – trener sa preko 20 godina iskustva. Drži redovnu praksu za studente DIF-a, smer: personalni fitness. Takmiči se u bodybuildingu već 16 godina. Svetski je prvak i vicešampion Arnold classic, višestruki državni, balkanski prvak i osvajač medjunarodnih kupova. Osvojio je elite pro card i od 2018. se takmiči kao profesionalac.
DRUGI PROGRAMI

MISLIŠ DA OVO NIJE PROGRAM ZA TEBE?

Pogledaj i ostale programe ukoliko misliš da ovaj program nije za tebe.

OSNOVNI

PROGRAM

NAPREDNI

PROGRAM

2.240,00 RSD